17 Kasım 2012 Cumartesi

Pratik Bakım Sırları

Pratik Bakım Sırları

Sabah kalktığınızda yüzünüz yorgun veya gözlerinizin altı mor yada şiş ise sallama çay torbalarını sıcak suda biraz beklettikten sonra soğuyana kadar yani ortalama 5-10 dakika kadar gözlerinizin üzerine koyun emin olun ne morluklardan nede şişliklerden eser kalmadığını göreceksiniz.

Yüzünüz soluk gözüküyorsa kahve demleyin ve telvesini yüzünüze sürün biraz beklettikten sonra durulayın emin olun ki hem parlak hemde canlı bir cilde sahip olacaksınız.

Aynı zamanda sallama çayı demledikten sonra sıcakken yüzünüze tampon yapar gibi uyguladığınızda da güzelliğiniz artacak ve gün boyunca bakımlı görüneceksiniz.

Kaşlarınızı alırken canınızın acımasını biraz da olsa hafifletmek için mentollü mendille silin. Az acıyla güzelliğe kavuşacaksınız.

Dudaklarınız çatlıyor hatta yırtık gibi görünüyor ise diş fırçanızı zeytin yağı yada bala batırıp dudaklarınızı fırçalayın. Hem gün boyu parlak hemde bakımlı dudaklarınız oldu.

Manikür zamanınız geldi fakat kuaföre zaman ayıramıyor musunuz? İşte sizi kurtaracak bir ip ucu daha; elinize süreceğiniz herhangi bir bakım yağı yada zeytin yağını sürdükten sonra sert bir fırçayla tırnak etlerinizi geriye doğru fırçalayın daha bakımlı bir ele ve manikür yapılmış gibi görünen tırnaklara kavuştunuz..

Botoks görünümlü bir cilde sahip olmanın evden geçen yolu. Domateslerin kabuklarını soyup püre haline getirin ve içerisine biraz bal ile biraz da zeytin yağı ekleyip yüzünüze ve dekolte bölgenize sürün 1 saat bekletin. Bunu haftada 2-3 kez uygulamanız halinde zaman içerisinde dahada gençleşen bir cilde ve bakımlı çok hoş bir bayan olacaksınız.

Cildiniz hem dinlensin, hem parlasın, hemde bronzlaşsın mı istiyorsunuz? Bunun pratik bir yolu var; patates evet doğru duydunuz patates çiğ patatesi dilimleyip her gün yüzünüzde gezdirdiğinizde yüzünüzün dinlendiğini, parladığını ve zamanla bronzlaştığını göreceksiniz. Hem bakımlı hem güzel...

Hem ağzınız tatlansın hem zayıflayın hemde bakımlı görünün nasıl mı? Elma yiyerek günde 2 elma yemek bağırsakları düzenli olarak çalıştırdığı için toksinlerinizden kurtulmanıza neden olur, hemde cildinize parlaklık getirir. Aynı zaman da da kabuklarını da yüzünüzde bir süre bekletirseniz peeling etkisi sağlar hücreleriniz yenilenir ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşursunuz.





Yeşil Çay, Sarımsak Çayı, Zayıflama ve Garlic Tea

1 yorum :

Adsız dedi ki...

ya bizim ne kadar da işine yarıyor bu bakım sırları hemde evde pratik yollarla yapabiliyorsun.. çok saolll...