16 Kasım 2012 Cuma

Sarımsaklı Çıtır Ekmek Tarifi


Sarımsaklı Çıtır Ekmek Tarifi

Malzemeler;

  • 80 gram tereyağı 
  • 1 diş sarımsak 
  • 1/2 adet baget ekmeği 
  • yeşil soğan 
  • tuz 
  • kara biber 


Tere yağını, ezilmiş sarımsak, tuz ve karabiberle karıştırın.Baget ekmeği, çok ince dilimlere kesin, üzerilerine tereyağı sürüp yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 200 derece, önceden ısıtılmış fırında 8-10 dakika kızartın. İnce kıyılmış yeşil soğanla süsleyerek servis yapın.

Çıtır ekmeklerimiz hazır. Afiyet olsun.

Yeşil Çay, Sarımsak Çayı, Zayıflama ve Garlic Tea

0 yorum :