17 Kasım 2012 Cumartesi

Karnı Bahar Kızartması Tarifi




Karnı Bahar Kızartması Tarifi


Malzemeler;

  • 1 küçük karnı bahar
  • 2-3 yumurta
  • 2-3 kaşık un
  • Kırmızı toz biber
  • Tuz


Karnı baharı çiçek çiçek ayırın ve limonlu kaynar suda 5 dakika haşlayın. Süzün. Yumurtaları çırpın ve diğer malzemeyi ekleyerek karıştırın. Karnı baharları bu karışıma bulayın ve kızgın yağda kızartın.


Sosu için;

  • 3-4 kaşık yoğurt
  • 2-3 kaşık mayonez
  • Kırmızı toz biber
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz

Tüm malzemeyi karıştırarak kızartılmış karnı baharların üzerine dökerek servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Yeşil Çay, Sarımsak Çayı, Zayıflama ve Garlic Tea

1 yorum :

Adsız dedi ki...

uf uff üzerine sarımsaklı yoğurtla ne de güzel olur karnı bahar kızartması...